perjantai 15. joulukuuta 2017

äitiysvaatteisiin siirtyminen

Nyt mennään viikolla 24. ♥
Tähän asti olen käyttänyt normaaleja farkkuja, sekä matala- että korkeavyötäröisiä ja ne ovat olleet täysin sopivat. Nyt viimesen parin viikon aikana normifarkuissa istuminen on alkanut tuntua epämiellyttävältä. Hyvin ne vielä sujahtaa jalkaan, mutta koulussa parin tunnin istumisen jälkeen tekee mieli vähintäänkin avata vyötärönappi, koska maha on isoimmillaan siitä kohtaa missä on housujen vyötärö. 
Ja nyt vetäiskin aamuisin jo mielummin ne legginsit jalkaan farkkujen sijaan.

Oli pakko todeta, että äitiysvaatteiden tai ainakin äitiyshousujen ostaminen alkaa olla ajankohtaisempaa. Mä oon aina vähän kauhulla tätä hetkeä oottanu ja kammoksunu äitiysvaatteita, koska tuntuu, että ne on niin harvassa ja koskaan ei oo kaupoissa mitään kivan näköstä odottaville äideille. Suurin osa niistä  vaatekaupoista, joissa käyn normaalisti ei edes myy äitiysvaatteita. Ja siihen nähden, kuinka vähän niitä loppujen lopuksi tulee käytettyä, ne on usein aika kalliita.

Jotta vältyttiin turhauttavalta kaupoissa kiertelyltä, googlailtiin Niken kanssa, et mistä Jyväskylässä ylipäätään saa äitiysvaatteita. Aika pian vastaan tuli Babystyle -niminen lastentarvikeliike. Babystyle olikin sopivasti just lopettamassa äitiysvaatteiden myymistä, joten kaikki vaatteet oli isoissa alennuksissa. Hyvin suotuisa juttu siis meidän lompakollekin näin joulun alla ;)

Olin lähdössä salille, joten samana iltana sillä reissulla poikkesin kyseisessä liikkeessä. Testailin erilaisia housuja, mutta päädyin siihen tulokseen, että korkeavyötäröiset on mukavimmat päällä. Ulkonäöllisesti housut oli myös ihan ok eikä niistä välttämättä heti huomaa, että ovat äitiyshousut. Ainoat miinukset, että takataskut oli hirveät ja väärässä kohtaa :D ja mun lyhyille jaloille kaikki oli liian pitkiä. Hinta oli kuitenkin niin alhainen, että ei haittaa, vaikka joutuisin itse lyhentämään lahkeita. Ostin kahdet housut ja lisäksi mukaan tarttui valkoinen kauluspaita ja parit juhlasukkahousut.

44,95€ →13,49€
Linkki housuihin

54,95€ →16,45€
Linkki housuihin


39,95€ → 11,99€
Linkki paitaan
Oon kyllä ollut tyytyväinen. Kaikki on joustavan ja mukavan tuntuista materiaalia, ja on huomattavasti helpompi taas olla ja istua pitempiä aikoja paikallaan.
Saa nähdä, joutuuko ostamaan niitä isommalle mahalle tarkoitettuja äitiyshousuja sitten loppuraskaudessa.

Jos joku tuttavapiirissä tarvitsee juuri nyt äitiysvaatteita niin suosittelen tsekkaamaan noi Babystylen poistomyynnit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti