keskiviikko 20. joulukuuta 2017

äitiyspakkaus

Muutama päivä sitten neuvolakäynnin jälkeen tein Kelalle hakemuksen äitiysavustuksesta, joka oli siis mahdollisuus valita rahana tai pakkauksen muodossa. Meille oli alusta asti selvää, että valitsemme pakkauksen, koska siinä on paljon hyödyllistä tavaraa lapselle ja sen arvo on huomattavasti suurempi, kun vaihtoehtoisen rahasumman arvo.
Tänään sitten huomasin herättyäni viestin, et paketti on noudettavissa Matkahuollolta ja lähdettiinkin se aika pian sitten noutamaan.

Koko päivä ollaan kuitenkin oltu menossa ja mm. kirjastossa, joulupihaa katsomassa, kahvilla, uusia asuntoja katsomassa ja myös henkilökohtasempia asioita hoitamassa, joten vasta illalla päästiin kurkkaamaan kyseiseen aarrearkkuun. Olihan se ihana fiilis, kun koko päivä oltiin odotettu, et millon päästään hypistelemään niitä pikku vaatteita ja vauvan tarvikkeita. 😍


Suunnilleen kyllä jo tiedettiinkin, mitä tuleman pitää kun netissä on aika paljon tosta pakkauksesta kuvia. Tykkään kyllä suurimmasta osasta kuoseista ja väreistä, koska ne oli suht. neutraaleja. Vähän kyllä yllätti, miten isoja ne vaatteet sit olikaan. Ollaan ostettu tähän asti vauvalle noin 50-56 kokoisia vaatteita, ja tossa oli suurimmaks osaks 62-68 kokosia vaatteita, jotka on siis yleensä vastasyntyneille liian isoja. Toppahaalari varsinkin oli tosi iso, mutta sen ei tarvitse keväällä vauvalle ollakaan sopiva.

Oli myös kiva, että pakkauksessa mikään vaate ei ollut "tyttöjen tai poikien" värinen, vaan kaikki näytti sopivan kaikille.
Pakkauksessa oli mm. monta bodya, potkuhousuja, sukkia, collegehaalari, sukkahousut, myssyjä, käsineitä ja töppösiä.
Lisäks siinä oli vauvasänkyyn sopiva peitto ja siihen lakana, harsoja, kuumemittari, karstaharja, unilelu jne. Ihan hyödyllisiä juttuja!


Me saatiin siis vielä tämä 2017 vuoden pakkaus, vaikka vauvan laskettu aika huhtikuussa 2018.
Osa isommista vaatteista laitettiin takas pakkaukseen ja pienimmät laitettiin odottamaan vauvan syntymää. Lähempänä laskettua aikaa käytän sit kaikki äitiyspakkauksen vaatteet ja ostamani vaatteet pesussa vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti