tiistai 29. elokuuta 2017

ensimmäinen neuvolakäynti

Tänään käytiin ensimmäistä kertaa neuvolassa.
Mulla oli jo aamulla silmälääkäri, ja tosi huonovointisena sinne raahauduin. Siellä oli yks tosi mukava hoitaja, joka päästi mut sänkyyn lepäilemään ja toi kylmää vettä. Helpotti kyllä huomattavasti kun pääsi makaamaan jonotusajaksi.

Ennen neuvolaa nukuttiin pikku päikkärit, jonka jälkeen olo oli yhtä etova edelleen. Puolikas hapankorppu oli klo 14 mennessä koko päivän aikana uponnut.
Neuvolassa meidät sitten kutsuttiin huoneeseen ja annettiin täytettäväksi joku kysely koskien päihteiden käyttöä. Tämän jälkeen käytiin läpi välteltävät ruoka-aineet, liikkuminen raskauden aikana, sairaudet lähisuvussa jne. Hirveesti saatiin tietoa vertaisryhmistä, perhevalmennuksista ja muista tukiryhmistä - jäi kyllä fiilis, että tyhjän päälle ei tässä jäädä.
Sit kyselin vinkkejä tohon pahoinvoinnin lievittämiseen. Samaa kun ennenkin, ei kukaan siihen oikeen mitään vinkkejä oo osannut antaa. Muuta kun että syö ja sitä mitä tekee mieli.
Mulla paino laskenut hiukan siitä mihin se aluksi nousi.

Saatiin myös lomakkeita täyteltäväksi ja neuvoja seuraavia käyntejä varten. Mun pitäis myös varata ysiviikolle aikaa labraan verikokeita varten.

Reilun tunnin jälkeen, kun asiat oli käyty läpi niin päästiin lähtemään.
Hyvä fiilis jäi ystävällisestä palvelusta. 😊


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti